Čitaoci

недеља, 30. август 2009.

GODIŠNJICE I POKLONI

Neko veče ja i muž u laganoj šetni sa našom bebom, koja normalno uživa u kolicima, dok mi polako pored nje šetamo i pričamo. I pošto uskoro imamo godišnjicu braka pa nikad neznamo šta da kupimo jer uvek nešto treba. I tako se mi dogovaramo o raznim stvarima kad meni moj muž kaže pa sutra ćeš dobiti poklon. Ja se sva obradujem i kažem da može i da ne zaboravi na poklon kad sutra dođe sa posla. I tako on dođe u četvrtak kući i ja oko bebe i ručka i negledam dal je nešto doneo i kad je prošo ručak i ja već sa bebom u sobi kad on dolazi i smeška se. Pita me dal sam zaboravila na poklon i ja kažem da je on zaboravio poklon, a on se samo smeje i pruža mi ruku u kojoj drži prvi deo VANJINOG DNEVNIKA. Ja sam ga počela voditi nedelju dana posle porođaja i reko sebi ako nisam imala vremena nikad za sebe da pišem pa u vreme kompijutera imaću barem vremena da ispišem njene doživljaje. I tako je odštampan i ukoričen prvi deo dnevnika. I još me je obradovao što je u njega stavio i poneku sliku kao objašnjenje teksta.


A dnevnik ovako izgleda.Ali da su kod svih upitanju neke godišnjice, dokazuje i to da je u petak mojoj kumi bila godišnjica braka. Ona je slavila 5 godišnjicu, i tako smo se ja i moja curica popakovale i sele u taksi i otišle kod nje. Kasno sam se setila da bi mogla da joj uradim neki stonjak i pošto beba traži svoje vreme uspela sam da uradim jedan. Isti sam radila sebi u crveno beloj kombinaciji, ali ovaj je i veći. Jako se lagano radi i dosta je brzo gotov. Kuma je bila oduševljena i nadam se da će se uskoro naći na njenom stočicu. I pored predivnog poslepodneva koje smo kod kume provele na njenoj terasi bio je pokret kući.

A kad su počele babine moju curicu je moja mama obradovala sa ketrecom. I pošto nam nije tad bio potreban ovih dana je otvoren i postavljen. Tetka joj je iz Pariza donela prostirku na kojoj su priševena razna čuda koja zvečkaju i šuškaju. Pa kad se još i dodaju neke igračke iz bebinog privatnog ZOO vrta dobije se jedna zadovoljna beba za koju mogu slobodno da kažem da je moja.

1 коментар:

 1. Turn your mobile phone into an extraordinary gadget with LED Black
  - Berry apps. Implementation of solar energy has environmental costs that may hamper
  its application on large-scale operations to reduce its impact.

  Just as a powerful river conists of small drops moving in the
  same direction, society can help itself along through offering these grants and incentives to people complacent with the familiar, inefficient incandescent
  bub.

  My site: LED Wandleuchten

  ОдговориИзбриши