Čitaoci

недеља, 27. март 2011.

MENI ZA LJUBAV

Pošto su i dalje moja velika ljubav stonjaci evo jednog najnovijeg i čini mi se do sad najvećeg. Šemu sam uzela iz novina koje mi je muž doneo sa takmičenja iz Belorusije. Tako da smo obadvoje zadovoljni, ja lepotom stonjaka, a on što sam nešto uradila iz novina koje mi je on kupio. Tako da sad taj stonjak lepo ispunjava prostor ispod televizora i svi smo zadovoljni. Da se nehvalim previše evo i slika. :-)

7 коментара:

  1. perelijep je:))....koliko je velik?.....

    ОдговориИзбриши
  2. Divan je, vjerujem ti da je i tvoj muž zadovoljan... Jer i moj kaže kak mi uvijek kupi novu shemu, a ja to niš ne napravim po shemi već po svom.
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  3. I ja obozavam stoljnaci..samo ih ne radim..vise volim da heklam neka odjeca pa da je onda mogu nositi i hvaliti tako :)

    ОдговориИзбриши
  4. e moje cure hvala na divnim komentarima. eto ja sam šemaroš i obožavam raditi po šemama to mi je nekako sigurnije. a što se tiče veličine pošto ga baš nisam mogla lepo izmeriti već onako na sabiranje jer je već davno postavljen ispod tv-a veličina mu je prečnika 1 metra. a što se tiče pravljenja garderobe, e tu volim probati nešto iskombinovati sama tako da za sad stoji jedna započeta majca i jedan bolero završen ali nažalost nije još uslikan biće uskoro. ali stigle su pohvale za njega. :-)

    ОдговориИзбриши