Čitaoci

среда, 16. март 2011.

POKLONI ZA 8. MART

Ove godine sam bila kreativna i obradovala svoje dve slatke sestrice sa poklonima. Zapravo poklone su dobile tek 9. marta, ali šta je tu je. Ipak mama ima prednost za poklon za 8. mart. Pošto uvek imam vune ili konca koji ostaje od prethodnih radova sad sam krenula malo da ga trošim i lepo upakujem kao poklon. I tako su nastali ovi poklonici.


Starijoj sestri neseser za uloške u kombinaciji boja crne, plave i bele i minđušice u crvenoj boji da joj se slaže sa mislima.


A mlađoj sestri opet preovladava roza boja jer je jako voli. Šta da radim kad cura prati trend boja, ali ova joj je već duži period omiljena. Naravano poklon je isti ali opet različit jer svaka ima svoje boje koje voli.
Tako im je moja princeza poklonila njihove poklončice za dan žena.I ovo su pozadine tih nesesera, jer prednja i zadnja strana su u različitim bojama.

6 коментара:

 1. Koja pažljiva sestrica!!! Neseseri su slatki, ali naušnice su mi ooooddddlične:)))

  ОдговориИзбриши
 2. Super je sve, a naušnice su prekrasne, imaš li šemu?

  ОдговориИзбриши
 3. čudovita darilca si namenila sestram. simpatično, uporabno in lepo :)

  ОдговориИзбриши
 4. Ne znam kako mi je ova lepota promakla, verovatno zato što je objavljeno u vreme kad sam bila bez neta.
  Nikad nije kasno da se pohvali izuzetan rad:)

  ОдговориИзбриши
 5. Hvala svima na lepim pohvalama. Verjte na reč da sam se neki dan obradovala kad sam u sestrinoj torbi videla da nosi svoj neseser.
  Marija nadam se da ne kasnim puno sa šemom za cvetić. Poenta je ta što još uvek moram muža da molim da mi prebaci slike u komp. To će biti jedno od sledećih stvari koje ću naučiti (a govorim to već duže vreme). :-)

  ОдговориИзбриши