Čitaoci

недеља, 28. фебруар 2010.

TRAKA ZA KOSU

Prošle nedelje je mojoj Anji bio 9 rođendan. Ali žurka je bila tek u subotu, ali moram ja doći i izvući uši velikoj devojčici. A kako doći i izvući uši bez poklona i tako sam nabrzinu uradila jedan cvetić za kosu. Uputstvo sam našla na jednom blogu. Anja je oduševljena tako da je cvetić stalno nosila u školu i na svoju žurku u subotu. Ali već mi je i mlađa sestra naručila jedan takav, jer je sad moda da se nose veliki cvetići u kosi. Slike su malo lošijeg kvaliteta slikane su mobilnim telefonom.


























Evo da se izvinem svima, ovih dana sam počela polako da se pripremam za posao, tako da redovno čitam vaše blogove ali neostavljam komentare :-( . Inače uspevam i po malo da heklam. Zavesa je na polovini i sad malo pauziram od nje, a trenutno heklam jedan stonjak. Od sutra sam zaposlena žena (prošlo je moje porodiljsko i vraćam se na stari posao), ali stićiću da se i dalje družim sa vama svima meni dragim ljudima. Još jednom da se izvinem zbog komentara, ali kad se uštosim biće i njih. Veliki pozdrav i velika pusa za sve moje čitaoce :-).

7 коментара:

  1. preslatka je trakica sa cvjetićem,a maloj dami prelijepo stoji!

    ОдговориИзбриши
  2. Nado, jako mi se sviđa trakica! Znaš što? Bome bih je i ja s ponosom nosila :)

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala na posjeti i komentaru, trakica je zaista šik i mladoj dami daje onaj nobles stil koji joj ionako urođen. Hvala za pohvale za uređenje mog zismkog vrta. Pozdrav iz oblačnog Peroja u Istri.

    ОдговориИзбриши
  4. tako simpatično! tudi meni se zelo dopadejo te velike rože - enobarvne, pisane, vseeno... kar povsod pašejo - na torbice, čestitke, na darila, oblačila... tale je pa sploh odlična, ker ravno prav paše tejle simpatični deklici:)

    ОдговориИзбриши
  5. Lep cvetic, stvar ukusas, al meni se bas dopada. Tebi Nadice srecan pocetak-povratak na poslu i da ti uvek bude i razonodno na poslu, onda je lakse sve podneti.SRECNOOO

    ОдговориИзбриши