Čitaoci

уторак, 16. фебруар 2010.

PRSTENOVI ZA SALVETE

Ovo je bila tajna iz Pančeva. Toliko su me Oljini prstenčići oduševili da sam morala i sebi da napravim barem jedne. I pošto sam ljubitelj plave boje onda je ispala ovakva kombinacija. Zadovoljna sam za prvi put. Cvetiće sam sama radila, rađeni su od beolina i kuvala sam ih. Mrsko mi je bilo paliti rernu za tako malo posla.
Juče smo imali goste pa su i moji prstenčići prvi put pokazani. Prijatelji su se oduševili, toliko im je bilo lepo da dekoraciju nisu hteli da kvare i tražili su one obične i dosadne bele salvete. Eto toliko za sad. Ovo je dokaz da ja moram uvek da napravim ono što mi se svidi. Kradem ideje tako što sama sve moram da napravim. Ali ovaj put moram i da se zahvalim Olji i njenom mužu što su mi ipak otkrili neke tajne jer bez njih bi ja ostala bez ovakvih lepih dekoracija. Društvo hvala vam još jednom.
Uradila sam svih šest komada, sad sam videla da je na slici samo pet jer je šesti dekorisan.

10 коментара:

  1. WOW, savrseni su! Ti si ulozila vise truda u dekorisanje, ja sam radila tutorijal za jedan sajt, pa se nisam mnogo trudila. Inace, ovo radim ima vise od dve godine, samo sam jednom pokazala na blogu, na samom pocetku, a naucila sam u bolnici na radnoj terapiji. Da bila sam na lecenju od depresije.

    ОдговориИзбриши
  2. Kad sam čitala komentare na tvom blogu onda sam svatila da si dala objašnjenje na fejsbuku. Ali moji su bili već danima gotovi samo su trebali da budu uslikani. A nemoj se opterećivati gde si to naučila i moj deda je naučio da štrika na lečenju, pravio nam je predivne šalove u svim bojama, ali on se nije izborio sa svojom bolešću. A ti Neno samo hrabro, jer nam tako daješ primer da se sa svim možemo izboriti. Pozdrav i drago mi je da ti se dopadaju :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Bas su lepi, odaju svecanost, caroliju i zrace lepotom. Divno izgledaju draga Nadice bas kao i ti i tvoja princezica. A nasa Nena je veliki umetnik i nema niceg spornog, sta je bilo,bilo je, vazno je da si ti nama sada dobro. Sve je za ljude, i mi smo cesto trazili lekarsku pomoc, pa to je ljudski, bitno je izboriti se sa time.Ti to mozes, mi smo uz tebe.Pusa

    ОдговориИзбриши
  4. tako privlačno, elegantno... ne, tudi jaz ne bi hotela "razdreti" tako čudovitega pogrinjka:)

    ОдговориИзбриши
  5. nado,bravo....vidim ja da si bila vredna.ovo ti super izgleda,zaista.moram pokatati drugarici tvoje slikice, ona obožava drzače za salvete.

    ОдговориИзбриши
  6. Hvala na linku, srdačan kreativni pozdrav iz Istre. Loredana

    ОдговориИзбриши
  7. Nado, preslatki su! Baš si ih lijepo napravila :)

    ОдговориИзбриши