Čitaoci

среда, 16. децембар 2009.

NEŠTO ZA MENE

Najzad sam uspela da uslikam bolero koji sam radila po uzoru na Dacine. Samo moj je crne boje i dugo me je mučila kopča. I onda je ideja došla da se napravi broš od nekih cirkona koje je moja sestra i to mlađa skinula sa svojih novih farmerica. Ništa posebno ali najzad može da se nosi. I tako sam najzad uspela da ga uslikam da se lepo vidi.
Poenta cele priče je ta da sam posle dužeg vremena nešto uradila za sebe. Hvala Daci na pomoći i meni na uloženom trudu. I tako sam sad ponosna vlasnica jednog predivnog i svečanog bolera.

4 коментара:

  1. Mnogo volim da vidim lepe radfove, i sve sto se rukom napravi sa puno ljubavi, mora biti lepo.
    Svaki blog koji posetim je lep i jedinstvan na neki nacin, kao i ovaj tvoj, prelep je, radovi su savrseni, a tvoje najlepse i najbolje delo je Vanja.
    Srecno!

    ОдговориИзбриши
  2. hej nadooooo,konacno da slikas ,sjajno si ga uradila,divan je.

    ОдговориИзбриши
  3. Nado, krasne stvari radiš! Malo sam prošvrljala po starijim postovima i mislim da imaš strpljive prstiće... Samo tako nastavi!

    ОдговориИзбриши
  4. hvala neno! drago mi je da ti se sviđaju radovi koje radim i da ti se dopada moja najbolja kreacija ali tu se je malo dodao i moj muž, malo šale za našu princezu!
    tanema hvala na poseti i svrati ponovo!
    daco šta reći sem da ga je mlađa sestra već nosila i da je već htela da uradim jedan i njoj. ali blizu živimo pa ćemo se moći menjati za ovaj jedan.
    pusa

    ОдговориИзбриши