Čitaoci

уторак, 27. октобар 2009.

KAŠIČICA OD BEOLINA

Evo i mene je privukao beolin. Tačnije prvo sam ga videla kod Bube na blogu i njene radove, onda sam joj malo dosađivala sa objašnjenjima i mogućnošću da mi pošalje paket, da bi na kraju stigo iz Beograda preko muževog prijatelja. Odmah sam to veče kad sam ga dobila isprobala nešto i da napravim, pokušaj je bio dobar ali sam ga ja zalepila na staklo i prilikom kuvanja sve se je odlepilo i morala sam ga baciti. Ali prvobitni plan je i bio da produžim kašikice koje sam kupila za šećer i za male šolje za kafu. Pa pošto se u današnje vreme kafa pije iz velikih šolja te kašičice ni ne koristim pa evo prvog pokušaja. Nije baš idealna ali za prvi put je super ispalo. Još da dodam da mi je Buba rekla da ispečem beolin ali pošto je bilo jako kasno bilo mi je mrsko da ga pečem pa sam ga skuvala. I evo rezultata.
Ovo je kašičica u prvobitnom izdanju!
A ovo je kašičica u novom izdanju!

6 коментара:

  1. hej zato tebe nije bilo,sjajno.samo napred.

    ОдговориИзбриши
  2. Super ti je ispala kasicica. Vidim da se zaraza siri :))

    ОдговориИзбриши
  3. da zaraza se širi, još da mi moja vanja da više vremena za igru, ali uskor će i ona samnom da se igra pa će mi trebati vreme za sve ostalo. :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Vanji daj testo za igru dok ti radis, i da vidis veselja. Moji su uzivali. A sad Jana radi sa beolinom dok ja nizem perle.

    ОдговориИзбриши
  5. nije ti losa ova kasicica,jeste duza i sluzice svrsi....ali nadam se da neces sad stati

    igraj se jos beolinom :)

    ОдговориИзбриши
  6. hoću buba, još mi je ostalo ovo je samo mrvica iskorišćenog materijala.
    a bebo moja vanja je jako mala da bi se igrala sa testom. tako da sad već polako moram praviti veće pauze u bilo kom kreativnom radu.
    pozdrav za sve :-)

    ОдговориИзбриши