Čitaoci

петак, 18. септембар 2009.

ŠEŠIRIĆ

Evo najzad i mog prvog šeširića. Nisam znala koliko taj mali šeširić traži pažnje i truda. Ali na kraju se isplatilo. I tako sam probala prvi put, i nestade mi konca. Onda krenem da radim od drugog konca a on pretanak i trebalo bi mi mesec dana da ga uradim i završim. I nakraju kako to obično i bude treća sreća i ja ga napravi i uradi. Mojoj bebi lepo stoji ali nisam ga slikala na njoj ona je tada spavala. Radila sam ga od istog konca kojim radim i stonjake ali sam ga radila sa dve niti. I sinoć dođe moja mlađa sestra i pita kad smo kupili bebi šešir ili ko joj je kupio a ja sva ponosna pa kažem ja sam ga pravila i sad bi i ona jedno šeširče za zimu. Ako bude dobra seka i keka dobiće ga. Malo se šalim ali moram prvo da odmorim prste.

11 коментара:

  1. Odlican je sesiric ,narocito mi se svidja sto je obod tako vijugav lepsi je nego ravan....

    Imam za tebe samo jedan predlog,ako jos mozes tu ruzicu prebaci na suprotnu stranu da ti spojevi dodju nazad-pa kad beba nosi sesir nece se videti spojevi

    ОдговориИзбриши
  2. Prvi hvala na komplimentima.
    Inače misha radim kad beba spava tj. večito noću ali nekad beba neće da spava pa onda nema rada.
    A Buba hvala na savetu a ja još mislila da sa cvetićem pokrijem šavove nešto mi kao nisu lepi. Ali evo već se sestrine cure javljaju da oće i one. :-)

    ОдговориИзбриши
  3. e pošto su proradile komunikacije da malo komentarišem šeširić je ispao super.svaka čast,sa cvetićem ne mozeš pokriti šavove samo još više dolaze do izrazaja,jer će se šavovi primetiti zbog cvetića.

    ОдговориИзбриши
  4. hvala daco na savetu i ubuduće ću šiti cvetiće na drugim mestima. pozdrav

    ОдговориИзбриши
  5. Sladak je jako. Verovatno je bilo teško raditi ga jer si, čini mi se radila niske stubiće, bez navijutka. Mnogo je lakše i brže sa stubićima sa jednim navijutkom. Brže se uradi, jedino što nije tako čvrsto.

    ОдговориИзбриши
  6. cao milana upravu si sto se tiče stubića. radila sam bez navitujka i prsti su me zaboleli od tolikog posla. ali šemu koju sam dobila a proverena je, tako se radi. a pošto mi je to prvi šešir onda se isplatilo. ali tvoji su lepi čak mi se oba dva bela modela jako sviđaju. pozdrav i drago mi je da svraćaš kod mene. pozdrav

    ОдговориИзбриши
  7. MARIJANA Šeširić je super ja imam ukrasne šešire na blogu jučer sam otvorila
    http://heklanje-marijana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. drago mi je marijana da si svratila na moj blog i da ti se je šeširić svideo, sad ću da postavim sliku i novog. a i drago mi je za tvoj blog sad ću i da pogledam tvoje radove. i onda ćemo se družiti.

    ОдговориИзбриши