Čitaoci

уторак, 15. септембар 2009.

KREČENJE

Recimo da je pauza i šta onda da se radi. Evo ja ću da pijem jednu slatku i toplu nes kafu. Inače sam poznata po tome da pijem tursku kafu sa jako malo šećera i sa mlekom. A interesantno je da volim i nes kafu ali nju pijem bilo toplu ili hladnu ona mora biti jako slatka. Kao cura sam izluđivala konobare i tražila i po 10 kesica šećera. I dok sad uživam u malo mira i pijuckam kafu evo i slika sa krečenja. Godinama su svi navikli da su mi svi zidovi u plavoj boji i sad je došla promena sad su žuti.
Ove dve cure su bile glavni majstori. Velika je moja mama koja je i krečila, a mlađa je moja ćerka koja je bila razumna i dobra taj dan što nam je omogućilo uspešno privođenje kraju. Inače da nebude zabune to nije slikano kod mene.
Ovo je jedan ćošak ali na ormanu su naređani muževljevi pehari. I verovali ili ne svi su puni i medalja sa raznih takmičenja.
Ovaj deo je kao radna soba jer tu je i kompijuter i mali tv. Ali tu su i značajne slike naše male porodice.
Ovo je jedan od slatkih poklona za moju bebu. To je dobila od moje koleginice sa posla, a uradio je njen muz. Mislim da se lepo vidi da piše Vanja i ostavljeno je mesto za sliku koju još nismo stavili jer smo ga tek dobili.
Ovo je jedan mali milje koji nikad nisam uslikala. Interesantna je šema i brzo se radi. Kao što se vidi idu mi ponekad i krugovi. Malo i šale.
A ovo je u subotu postao naš novi član. Nisam stigla da se hvalim ili pohvalim ali moj muž je u subotu postao prvak Srbije u logičkim zadacima. I tako je ovaj pehar dobio svoju novu porodicu. Sad se već uveliko druži sa ostalim. I naravno i on ima medalju u sebi. Eto obaveze zovu ali barem sam se nahvalila. Pozdrav za sve posetioce.

4 коментара:

  1. Svidja mi se sve prikazano i naravno čestitke za osvojeni pehar i medalju. Joj i mene čeka krečenje, mislila sam da preskočim ove godine, ali izgleda da ćemo morati. Ja menjam boje svake godine, ali ove godine će ostati lila. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. veliki pozdrav tebi i porodici.ah da krečenje,ja još nisam to obavila.prošle godine sam bila u fazi boja braskve a ove godine ne znam.

    ОдговориИзбриши
  3. E pa cure i ja sam jedva nagovorila muža da krečim. Ali sam to i planirala kad on nije kući. I tako mi on kaže pa ja neću videti razliku u boji. Mislio je opet će sve biti plavo. A ja napravim razliku i okrećim u žuto. Inače nije krečenje teško koliko ima posla posle. Još nisam popunila na police miljeje i pokačila cveće. Ali stiću ima vremena bitno da je čisto. A vama dvema želim sreću u krečenju :-)

    ОдговориИзбриши
  4. U pravu si, nije teško ako je krečeno samo jednom i nema onog gletovanja, ljuštenja zidova, šmirglanja itd., ali ako hoćeš da to bude perfektno, a boja sa zidova već počinje sama da odlazi, onda je neophodno dobro zavrnuti rukave. Pozz

    ОдговориИзбриши