Čitaoci

недеља, 20. септембар 2009.

KINESKA HEKLAČICA

U vreme kad sam ja pre par godina radila kod čuvenih kineza nisam videla ni jednu heklačicu. A gazdarica nas je redovno slala u izvidnicu kod konkurencije za proveru robe i cena. I tako neki dan nas pet cura krenemo u šetnju i svratimo kod kineza. I gle čuda kinezi imaju heklačice i to univerzalne kao kafa 2u1. I sad biraj. Ostao im je mali izbor i to u dve veličine slučajno sam kupila istu veličinu. Morala sam da kupim jer je koštala samo 50 din. I tako prvom prilikom ću da probam i to kinesko čudo.
Slika je malo lošija jer je slikano kamerom. Ali mislim da se vidi šta znači 2u1.

7 коментара:

  1. E ove još nisam videla, nadam su da su kvalitetnije nego što smo navikli da nalazimo u tim prodavnicama.

    ОдговориИзбриши
  2. Ja sam prošle godine kupila kod Kineza sličnu heklicu i zadovoljna sam, služi svrsi.

    ОдговориИзбриши
  3. cao, nisam još uspela da je probam, ali koliko vidim ispod tog plastičnog dela je cela tj. nije iz dva dela pa da će puknuti plastika pa zbogom heklčice. a daco sa svake strane je različita veličina. žao mi je što je slika tako loša ali vredi i objasniti malo. :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je letos palo na pamet da Kinezi imaju heklice. Pojurila sam da vidim, čak sam i ponela jednu svoju, jer ne bih znala da im objasnim, ali svi su me bledo gledali. Ni Kinezi nisu svugde isti :)

    Ova tvoja heklica, kada bi se skinula plastika i kada bi bila iste veličine sa obe strane, mogla bi da posluži kao tuniska, koju je jako teško naći kod nas.

    ОдговориИзбриши
  5. Neznam šta da kažem osim da nije glupo reći da neznam kakvo je to tunsko heklanje. Mislila sam da je to obično kao i sve što sam radila ali da je upitanju neka mustrica. Sad pošto ja nemam pojma moram da priznam da ovde u somboru nešto naći to je kao da tražiš iglu u plastu sena. Meni su obećavali heklačicu neku deblju kad sam tražila da će biti kad krene sezona. A kad je sezona kad ja tokom cele godine heklam. Pozdrav, a možda još i ja nešto naučim

    ОдговориИзбриши
  6. Ako budeš zainteresovana za tunisko heklanje, javi, mogu ti poslati neka uputstva. Pogledaj na mom blogu, počela sam da radim zeleni prsluk. Sombor.... Moj omiljeni grad iz studentskih dana :))))

    ОдговориИзбриши