Čitaoci

субота, 26. септембар 2009.

E OVO JE POSAO

Juče posle podne, šta da radimo. Ja i beba bi išle u šetnju a tata bi još malo rešavao zadatke. Pa kome onda udovoljiti. I tako dođemo na ideju da zaposlimo babu i dedu. I lepo ja i beba siđemo u pridzemlje i damo prvo babi zadatak da kuva kafu. Onda izađemo napolje i zaposlimo dedu da voza bebu u kolicima. A ja pitate se šta sam ja radila pa normalno pila kafu i heklala.
I sad se pitate zašto je to bitno i evo, beba je nosila svoj novi šeširić i vozila se u sedećem položaju. Morala je biti vezana sa svim mogućim kaišićima da nebi pala, ali nema veze bitno da je ona sva bila važna sa svojim šeširićem i razgledajući dvorište iz novog ugla gledanja.
A ja sam kao što i vidite uslikana kako heklam čisto kao dokaz da se vidi da ipak ja radim sve te radove za koje se hvalim. Malo šale nikad nije dosta. Pozdrav :-)

7 коментара:

  1. zar je bilo nevernih toma kada su tvoji radovi u pitanju?

    ОдговориИзбриши
  2. Nego, nego, babe i dede za to služe, da maze i paze, da uskoče kad je potrebna pomoć. Uvek su me nervirale babe i dede koje se petljaju u vaspitanje i izigravaju mamu i tatu. A to, da ti radiš radove koje prikazuješ, ne verujem da je iko sumnjao.

    ОдговориИзбриши
  3. Uh, kako slatko stoji šeširić. Taman imaš inspiracije za još! :)

    ОдговориИзбриши
  4. e pa cure upravu ste. nije bilo nevernih toma ali nikad se nezna. a što se tiče inspiracije za još šeširića jedan će uskoro biti gotov. ali danas je svetac pa se neradi, a sutra ga nadam se završavam. pozdrav

    ОдговориИзбриши
  5. E Nado znam ja kako se djevojcice prave vazne s maminim sesiricima....
    Prelijepa je beba sa sesirom ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Nado, nado... ccc, sad te tek pronadjoh! Tvoje radove pratim, ali nisam imala pojma da iza tih radova stoji jedna tako mlada mamica :)

    ОдговориИзбриши
  7. cao januarka, drago mi je da si me našla, a ti si mi bila inspiracija za neke radove. i jako ti hvala za neke adrese koje si mi dala. a da sam mlada mama to i nije baš istina, jedino je istina da imam malo dete pa sam zato mlada mama ;-)

    ОдговориИзбриши