Čitaoci

субота, 5. септембар 2009.

10 LOGIČKI TURNIR U MAĐARSKOJ

Juče je naših pet sugrađana otputovalo na takmočenje u Mađarsku. To je turnir u rešavanju logičkih problema. Turnir je počeo danas u 11h i traje do sutra u 11h. Poznat je po tome što takmičenje traje 24 sata. I tako nema noćas spavanja za naše takmičare. Nadamo se da će doneti bolje rezultate nego prošle godine. Moj muž je prošle godine osvojio na ovom takmičenju 3 mesto. Tako da se nadamo ili trećem mestu ili čak da bude i bolji nego prošle godine. Mogu samo da vam kažem da su lepo putovali ali dočekalo ih je loše vreme pa su tek jutros išli u šoping. Tako da ja mogu da očekujem čokolade jer mi svaki put obavezno donese neke lepe. A ja i beba ćemo odsustvo tate da nadoknadimo tako što ćemo da okrečimo našu kuhinju i dnevnu sobu. Pa mi njima želimo lepi uspeh a nadam se da ćete vi meni poželiti da lepo okrečim kuću. Pozdrav za sve ljubitelje logike i heklanja. I u poverenju nisam muža uspela da naučim da hekla ali on je mene uspeo samo da zainteresuje za sudoku. I tako svaka nedelja ili svetac je dan kad ja rešavam sudoku jer neheklam. I još jednom pozdrav.

6 коментара:

  1. draga nado,ja ti od srca zelim uspešno krečenje,a tvom muzu uspeh kojem se sam nada.treće,proščogodišnje mesto je sjajno,a koliko sam razumela za bolje rezultate glavni krivac bio je umor.

    ОдговориИзбриши
  2. Pa dobro, bolje bi bilo da si ti otišla u Mađarsku a muž krečio, al' dobro sad :) Navijamo, javi kako su prošli!

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala cure za sve lepe želje. Ma u današnje vreme je krečenje ženski deo posla, pogotovo ako sede kući kao i ja pa im stalno nešto smeta. Tako da ću zidove iz plave krečiti u žute da malo posvetlim. Već mi je dosadilo stalno gledanje u plavu boju jer mi je sav nameštaj isto plav.

    ОдговориИзбриши
  4. Za večeras je moj muž drugi. Tako da se nadamo da će u toku noći uspeti da pobedi. Ostalo je manje od 12 sati rešavanja i nadam se da će nas i obradovati i ovim drugim mestom ako ne i prvim.

    ОдговориИзбриши
  5. Takmičenje je gotovo a ekipa polako kreće kući. Moj muž je na četvrtom mestu. Verovatno je i umor u pitanju ali nije bitno pobediti važno je i učestvovati. Pozdrav za sve ljubitelje hobija!

    ОдговориИзбриши