Čitaoci

среда, 22. јул 2009.

TORBE



Žao mi je što ranije nisam počela da slikam svoje radove pa tako i svoj prvi ranac. Godinama je bio moj verni pratioc svuda gde sam išla nosila sam i njega. Prvo je bio na jedno rame pa kad sam uvidela da mi treba i drugi treger naheklala sam i njega. Ali kad sam ga prevazišla poklonila sam ga sestričini i sad je on negde "izgubljen". Ali netreba žaliti tu su uvek novi radovi i nove ideje.


Prvu torbu sam radila kumi jer me je zamolila ako budem imala neku ideju da joj napravim torbicu koja bi joj se slagala uz baletanke koje su na sebi imale malo heklanih delova. Bila je oduševljena kad sam joj ga poklaonila, i svi u njenom okruženju su joj hvalili torbu i pitali gde je kupila. Nadam se da je i dalje oduševljena sa torbom i da je nosi.


Ovu torbu sam radila po uzoru na torbu koju sam videla na internetu, ali ona je bila u ljubičastoj boji pa pošto mi se takva boja nije uklapala u moju garderobu odlučila sam da mora da bude crno-bela kombinacija. Takvu torbu sam radila i za prodaju ali je malo drugačije urađena i bela traka je veća. Ni nju nisam stigla da uslikam ali nema veze. Ovu torbu mi je zaplenila moja mladja sestra i sa ponosom ju je nosila u školu.

2 коментара:

  1. Bez teksta sam, prelepe su! Nešto slično ovoj drugoj sam i ja heklala (i nadam se da ću opet), jako pametna šema!

    ОдговориИзбриши
  2. Drago mi je da ti se sviđaju, videla sam tvoju, lepa je i zelena kombinacija. I u pravu si jako pametna šema. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши