Čitaoci

понедељак, 9. јул 2012.

UNIKAT



Mislim da sam najzad premašila samu sebe. Najzad nešto unikatno i ja dosad nisam videla uživo sem na svojim nogicama. Od silnih pretraga interneta i prodavnica najzad sam ih napravila sebi i rešila problem obuće za vožnju kolima. Pošto sam vozač nesmem nositi japanke ili papuče ali mogu sandale. Ovo je ispalo spasonosno rešenje i još bitnije jeftinije nego u bilo kojoj radnji. Nosam ih već danima i reklamiram a nikako da uslikam. Jedina im je mana što su bele i brzo se prljaju. Pozdrav :-)

5 коментара:

  1. Jao Nado, divne su...kako si se odlučila na ovako nešto? I ja sebi želim napraviti slično, iz istog razoga kao i sama (zbog vožnje i nemirnih prstiju)... :)

    ОдговориИзбриши
  2. Cao Nedo! Nisam par dana svraćala na blog pa nisam videla pitanje. Kako sam i napisala stalno sam po internetu tražila nešto lepo i originalno a trebale su mi. Po radnjama su za moj ukus preskupe samo zato što su hit. Tako je nastala ideja i samo polako sam je i realizovala. Sad sam bezbedna u vožnji a njih perem u veš mašini i budu čiste do sledećeg puta. Moj ti je savet da napraviš jedne sebi. Ako te zanima kako sam ja moje uradila javi se. Pozdrav :-)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. јун 2014. 23:23

    ove japankice su mi bas slatke . i ja bi si rado naheklaka takve . molila bi vas semu ako moze .

    ОдговориИзбриши