Čitaoci

четвртак, 30. септембар 2010.

DETALJNIJE IZ EGIPTA

Evo malo i detalja iz Egipta. Krenuli smo u nedelju 12. septembra oko pola 1 posle podne na autobus za Beograd. A u Hurgadu smo sleteli u ponoć po njihovom vremenu (jure sat vremena pre nas). Dočekao nas je interesantan podatak da je napolju 33 stepena ali da vetar duva 10 metara u sekundi. Mislili smo da ćemo se smrznuti ali vreme je bilo super. Vetar nas je pratio skoro svaki dan i malo nas je rashlađivao. Pa da vas negnjavim puno evo i slikica.

Ovo je čuvena Keopsova piramida.

A ovo je pogled na piramide gde svi pokušavaju da se slikaju na ovakav ili sličan način.

Dovlačenje vode za brčkanje u hladu!


Kupanje i hvatanje vode u kanticu!


Slikanje sa kamilom!


Malo sobnih dekoracija!Kupovina hekleraja!


Spavanje na plaži!

Obavezno je bilo i ljuljanje na ovim prelepim delfinima!
Malo i uživanja u kupanju. Čisto da nebude na more nismo ni videli!

Obavezan je bio i luna park gde se mame vrte zajedno sa bebama. Savet posle obavezno sedite jer vam se u glavi još dugo vrti! :-)
Pa smo se slikali sa malim Egipćankama.


A ovako se jede u restoranu pa se bude sav musav!I za kraj jedna palma! A ispod palme sami pogodite!
A ovo je na ulici slobodna šetnja dve kamile.Još samo da kažem da smo se lepo proveli i svašta novo naučili. Ali nažalost nismo ni heklali ni rešavali zadatke. Jednostavno smo odlučili da se odmorimo. Put je bio dug i naporan i verujte na reč da ga je Vanja najbolje podnela. Ona je spavala kad joj se je spavalo a mi smo je pazili. Osim sitnih neprijatnosti kao moje sunčanje tj. prženje pa posle mazanja kremom sve je bilo super. Sad jedino žalim što se moja boja kože nevidi jer smo se vratili u hladnije krajeve. Vanja i sad zna da kaže da ide da se kupa na more.
Uskoro će biti i po neki novi rad koje nikako da objavim. Nosile smo i naše heklane stvari tako da smo malo i mi bile u trendu. Pozdrav i drago mi je da ste još tu kod mene i da i dalje svraćate. Pusa i pozdrav za sve :-)

5 коментара: