Čitaoci

петак, 16. јул 2010.

ZAVESA

Evo slike od davno obećane zavese. Radjena je iz pet delova. Nažalost nisam je stigla opeglati već stoji tako okačena ali moji se ukućani nebune. Jedino je interesantno da je radjena za drugu sobu, ali pošto smo se u maju preselili u veću sobu tako je i zavesa završena i sad ponosno krasi našu novu i veću spavaću sobu. Da nedužim evo i slikica.
Originalana šema je uzeta sa pikase, ali je malo prepravljena. Na originalu su dva cveta a ja sam dodala još jedan. I za ovu šemu moram da zahvalim dragoj Januarki koja mi je davno poslala adresu da pogledam zavese.

9 коментара:

  1. Odlična zavjesa. Koliko je tek vremena potrebno da se napravi nešto ovako lijepo.

    ОдговориИзбриши
  2. Nado,
    Prekrasna zavijesa. Ali moram prokomentirati i ovu malu slatku plavušu. Ovako u roza haljinici pravi je bombončić. :DDDDD
    Lp

    ОдговориИзбриши
  3. cao Goge, pa radila sam je par meseci. nesećam se tačno koliko ali nisam je radila svaki dan. a usput sam uradila i po neku drugu sitnicu.
    Jolanda drago mi je da ti se sviđa zavesa. I hvala za komentar za bebu. i svi nam kažu da pošto imamo tako lepo dete da bi bila šteta nemati bar još jedno. :-)

    ОдговориИзбриши
  4. Prvo,šta se čeka sa još jednom bebom?
    Zavjesa mi je jako lijepa.
    Dok sam živjela u stanu imala sam sve zavjese heklane...i bile su mi jako drage.Sada u kući...toliko je stakla da ni za dva života ne bi uspjela sve zavjese napraviti...

    ОдговориИзбриши
  5. lijepa je zavjesa, isplati se toliki trud kad ovako nešto lijepo se na kraju napravi, na divljenje svima....lijep pozdrav.

    http://kre-kreativni.blog.hr

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман2. март 2023. 23:34

    Zaesa je lepa i ja je heklam

    ОдговориИзбриши