Čitaoci

петак, 16. јул 2010.

NAGRADA OD DEA

Još jedna nagrada ali ovih dana. Isto kasnim ali eto. Dobila sam je od Dea i jako sam se obradovala. Iako me puno nema ipak me ljudi i dalje posećuju i nagrađuju. Pa evo i pravila potrebno je preuzeti sliku i napisati ko vam je dodelio nagradu i obavestiti ih na njihovom blogu. Broj izabranih je ograničeno na deset blogova. Evo mojih deset:
1. http://dacinblog.blogspot.com/
2. http://pipistrela-vredneruke.blogspot.com/
3. http://vecagift.blogspot.com/
4. http://feelingfimo.blogspot.com/
5. http://heklanje-marijana.blogspot.com/
6. http://reni-svastara.blogspot.com/
7. http://magrit.wordpress.com/
8. http:http://irena-nena.blogspot.com/
9. http://januarkinsvet.blogspot.com/
10. http://beljkasdesign.blogspot.com/
A evo i slike!

3 коментара:

  1. Анониман16. јул 2010. 10:55

    Pozdrav i hvala na nagradi !
    Ipak, ja ne preuzimam ove nagrade - s obzirom da ih treba poslati na jos 10 blogova, smatram ih blog-spamom. Nadam se da razumes.

    ОдговориИзбриши
  2. draga margit, svako ima svoje zašto-zato, ali eto ja smatram da je to lep način da ostavimo komentare na blogovima koje pratimo i koje nas oduševljavaju. eto ja i nemam baš puno vremena za komentare. ali sad sam barem oduševila neke ljude da znaju da svraćam i dalje kod njih. pusa i u potpunosti te razumem. ali mene i dalje oduševljava tvoj blog pa ako neostavljam komentar neznači da te nepratim. pusa i pozdrav :-)

    ОдговориИзбриши
  3. ja sam u ovome "nova" pa nisam bas u toku sa svim pravilima ,igarama,nagradama itd ali zanimljivo i slatko !!!Hvala!!!

    ОдговориИзбриши