Čitaoci

субота, 27. март 2010.

ŽENSKI IZLAZAK

Pre neko veče su me prijateljice pozvale na "ženski izlazak".

Rekla sam mužu da ću doći kući do ponoći i svečano obećala! Sati su prolazili, kokteli su se nizali prebrzo. Oko 3 sata, pomalo pripita, krenula sam kući. Čim sam ušla u kuću, oglasila se "kukavica" u hodniku i otkukala tri puta. Skontala sam da će mi se muž verovatno probuditi, pa sam na brzinu ja otkukala preostalih devet puta. Bila sam stvarno ponosna na sebe kako sam u trenu
tako domišljato odreagovala (iako sam bila totalno u komi). Tako sam izbegla moguću svađu sa mužem.

Sledećeg jutra pitao me je kada sam došla, a ja mrtva hladna odgovaram: - U ponoć.

To ga uopšte nije uzrujalo.

"Uh, ovoga puta sam se izvukla!" - pomislila sam.

Tada je rekao: -Treba nam nova "kukavica".

Kad sam ga upitala zašto, odgovorio je:- Pa, sinoć je naša "kukavica" otkukala tri puta, zatim je rekla: "Oh, sranje", otkukala još četiri puta, pročistila grlo, otkukala još tri puta, zakikotala se, otkukala još dva puta, zatim srušila stočić za kafu i prdnula.


Nadam se da sam vas malo nasmejala. Nestižem da heklam ali zato uživam sa novom koleginicom na poslu. I dok pijemo kafu na smeni stignemo i da nasmejemo jedna drugu. Ovu priču sam dobila od nje i sad kad je pročitam izaziva mi suze na oči od smeha. Pa koleginice hvala ti.

A cure drage što se tiče heklanja ako mi verujete ja uveče pre zaspem od moje bebe. Ali jedan stonjak je gotov i čeka peglanje i slikanje. Pa nije baš da nisam ništa radila. Pusa za sve drage ljude koji su ušetali u moj život. :-)


8 коментара:

 1. Nado, pričica je za 5! Baš sam se nasmijala :)

  ОдговориИзбриши
 2. Jesi, nasmejala si me i hvala ti za to, jer nisam bas za smeh ovih dana, a smeh je najbolji lek.
  Kiss!

  ОдговориИзбриши
 3. Nado priča ti je strava, zamalo da poverujem da pričaš svoj doživljaj? ha ha šalim se

  ОдговориИзбриши
 4. Hvala i na ovoj priči, baš je ok, moram ju dobro memorirati za moje žensko društvo, naime ja i moje gimnazijalke (cca 5-6 nas) klupe su nam bile u seriji jedna iza druge, kad se nađemo da imamo ispriku, ali ima i ova solucija:
  Kad dođeš tako u kasne sate, a zatekne se da je druga povica budna, umjesto isprike,kreneš u elegantan napad. Joj kako nam je brzo prošlo, zar već je toliko sati, dok se ispričaš neke se nismo vidjele dulje, znaš svaki put se ne odazovu sve i sve tom stilu, normalno je da i malo ogovaramo,...
  Onda dragi pita: a tko vam je sve na tapetu bio, da li smo i mi muževi tu uključeni?
  Onako umilnog pogleda odgovaram: "Ma ne dragi do vas i kućnog broja muževi nismo ni stigle."
  Onda se Hubby razveseli i kaže uz sočnu psovku: Mora da vam je ta avenija Ogovaranje jako dugačka, kad niste stigle do nas, hajde se vrati pa i to obavi.
  Hvala ti dragi, ali to ću ostaviti za slijedeći put, i eto razloga za još jedno druženje.
  Pozdrav. Loredana.

  ОдговориИзбриши
 5. Mora da si jako zaposlena, još nema slike tog stolnjaka. Svrati kod mene, čeka te nagrada.

  ОдговориИзбриши