Čitaoci

среда, 20. јануар 2010.

ŠEŠIRIĆ ZA TREĆI ROĐENDAN

Dobila sam narudžbinu da uradim šeširić kao poklon devojčici za treći rođenda. Dogovor je pao da bude rozi sa belim, ali da obod šeširića bude ceo rozi, a ne kao prethodni sa belim. I pošto je u pitanju treći rođendan da bude tri cvetića.
E pa slike su tu, ali slikano je kamerom i mobilnim telefonom, pa se možda baš sve neće jasno videti. Ali srednji cvetić se razlikuje od ova dva tako što sam kontrirala boje, pa je kod njega preovladavala bela boja. I po svom ličnom izboru sam radila tri bele boje, već kad su tri cvetića da budu onda i tri reda bele boje. Sve u svemu curica je bila presretna kad ga je dobila, jedina mu je mana što je malo veći. Ali radila sam ga otprilike, ali kako sam do sada sve šeširiće radila veće tako će i ovaj duže da se nosi.
Inače sam sad radila sa debljom vunicom, pa je ova roza boja koju su imali u ponudi dosta svetlija nego prethodni šeširići.
Pa evo i slika. :-)

10 коментара:

  1. Hvala Majo, drago mi je da ti se sviđa :-)

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan je! Primetila sam odmah drugaciji cvetic, pre citanja texta ;) Idem dalje da gledam sta si lepo radila <3

    ОдговориИзбриши
  3. oooo, krasno, tudi ti si ustvarjala velike rožice... res lepo, še in še cart:)

    ОдговориИзбриши
  4. E draga Januar gde bi ja bila sad da mi nisi davno posudila svoju šemu za šeširiće. Još bi curice dobijale neke brlje od šeširiće. I opet iskorišćavam priliku da ti zahvalim na šemi :-)
    Mojca - mka drago mi je da ti se sviđaju ružice, ništa posebno, jer su jednostavne i šarene :-)

    ОдговориИзбриши
  5. šeširić je pesladak! kako će to biti zgodna curička!

    ОдговориИзбриши
  6. Divan je, izgleda tako nežno i ženstveno.

    ОдговориИзбриши
  7. Cure drago mi je da vam se sviđa, ali jako mi je žao što je kvaliteta slike malo lošija. Ali bitno da sam nekog obradovala! :-)

    ОдговориИзбриши