Čitaoci

петак, 8. јануар 2010.

BOŽIĆNI POKLONI

Od Katoličke Badnje večeri, pa Božića, i Nove godine, pa sve do Badnjaka i Pravoslavnog Božića red je da se nešto poklanja! Tako je i u mojoj porodici. I nakupilo se poklona od svih, i naravno ručnih radova koje sam ja poklonila i radila sa ljubavlju. Ali sad ću se pohvaliti onim što sam ja i moja beba dobile.
Ovo je poklon od moje mame i mlađe sestre. Toliko sam se ovom majcom oduševila da sam je danima oblačila gde god bi krenula.










Ovo je poklon od starije sestre i njene porodice. Sestra je u ovom ručnom radu videla idealnu priliku da moj cvetni kutak obraduje sa malim saksijama. I nije pogrešila, ali me muče praznici pa nikako da im nađem idealno mesto, ali i to će uskoro biti.
A ovo je poklon od moje Vanje i mog muža. I tako sam i ja dobila telefon sa kamerom, nadam se da ću sad uspeti brže da postavljam svoje radove na blog. Barem je to bio cilj za kupovinu ovog telefona.
I ovo je Vanjin poklon za Božić od mame i tate (tj. od mene i mog muža)! I tako smo postali u ovoj godini bogatiji za još jednu bebu koja se zove Dada. I tako njih dve prvo Božićno jutro zajedno piju mleko.

Bilo je tu još poklona i Vanjinih i mojih ali ovi su najbitniji. Zvečkice, igračke i paketici puni slatkiša pa to je sve bilo i za očekivati, tako da ih nisam uslikala, ali ih nisam zaboravila pomenuti.

Drugom prilikom ću postavljati radove koje sam ja radila za Božićne i Novogodišnje poklone. :-)

3 коментара: