Čitaoci

уторак, 6. октобар 2009.

ROZI ŠEŠIRIĆ

Šta reći osim da je moja Bojana oduševljena zbog svog šeširića. Taj dan kad sam joj ga i dala odmah je otišla sa tatom na igralište da ga svima i pokaže. Rađen je vunicom i ono što sam naučila između ova dva urađena šeširića, je to, da je sa vunom lakše raditi. Ali pošto uvek mora biti i neko "ali" onda je to razlika što je beli čvršći jer je rađen sa koncem, a ovaj rozi od vunice je malo mekši. Ali i jedan i drugi lepo stoje na glavicama svojih ponosnih vlasnica.

6 коментара:

  1. Nado!!! I ovaj je fantastican sesiric,vec si usla u fazon :)

    ОдговориИзбриши
  2. Rozičasti je prelep, hvala za recept - isprobaću svakako.

    ОдговориИзбриши
  3. cao cure drago mi je da vam se sviđa i ovaj šeširić. a zana nadam se da ćemo čuti komentare kod tebe za tortu. ali ako voliš čokoladu onda je ta torta idealna. pozdrav

    ОдговориИзбриши
  4. šeširić je prelep,i da potpuno si u pravu lakše se radi sa vunicom,iako su radovi mekši.ali zato ne bole prsti kada se radi,zar ne?

    ОдговориИзбриши
  5. Kojom heklicom radis sesiric od vune? I kojom vunom? Ja sam radila jedan od Menade, heklicom br. 2... kao serpu na glavu da si stavio! hahah
    Uradila sam Tini jednu kapu, takodje od Menade, ali duplu nit, heklicom br. 4 za vunu, i mogu ti reci da je cvrsto, ali i udobno.

    ОдговориИзбриши