Čitaoci

среда, 14. октобар 2009.

POKLON OD BEBE

Pre neki dan sam iskoristila vreme i malo lutala po internetu. I tako lutajući zalutala sam na Bebin blog. Pohvalila sam njene radove i uveče me je čekalo iznenađenje na mejlu. Poruka je bila od Bebe i puno mi se je zahvalila na poseti i ponudila da mi pokloni komad nakita koje sama pravi. Pošto su mi se jako svidele jedne minđušice i one su se još nalazile kod nje, ona ih mi je i poslala poštom. Od danas sam ponosna vlasnica ovih minđuša.
Sliku sam preuzela sa njenog bloga da biste svi mogli da vidite njihovu lepotu.
Šta da vam kažem osim da sam danas ponosno šetala gradom sa novim minđušama, čak je i moje dete primetilo nešto lepo na mojim ušima i stalno je pružala ruke da ih i uhvati. Mislim da kad poraste će i sama tražiti da ih nosi. Žao mi je što je slika loša ali slikana je sa kamerom.

I još nešto ako niste upoznati sa Bebinim blogom ja vas sve pozivam da svratite kod nje. Ona stvarno ima prelepe radove. Evo i adresa njenog bloga http://bebaca.blogspot.com/. Nadam se da ćete se svi uveriti u lepotu njenih radova.

6 коментара:

  1. Lepe mindjuse,a i lepo ti stoje :) kao da si znala...a lepo i iznenadjenje

    ОдговориИзбриши
  2. Predivno ti stoje. Mindjuše sam već pohvalila na blogu.

    ОдговориИзбриши
  3. hvala cure, a hvala i Bebi na tako lepom poklonu!

    ОдговориИзбриши
  4. Nado,hvala ti sto si posetila moj blog.Drago mi je da ti se dopadaju moji radovi,a mindjuse koje si dobila od moje forumske drugarice,Bebe,predivno ti stoje :)

    ОдговориИзбриши
  5. hvala i tebi Dano na poseti, nadam se da ćemo se i dalje posećivati, a minđuše su predivne i svi se stalno oduševljavaju!

    ОдговориИзбриши