Čitaoci

недеља, 27. март 2011.

MENI ZA LJUBAV

Pošto su i dalje moja velika ljubav stonjaci evo jednog najnovijeg i čini mi se do sad najvećeg. Šemu sam uzela iz novina koje mi je muž doneo sa takmičenja iz Belorusije. Tako da smo obadvoje zadovoljni, ja lepotom stonjaka, a on što sam nešto uradila iz novina koje mi je on kupio. Tako da sad taj stonjak lepo ispunjava prostor ispod televizora i svi smo zadovoljni. Da se nehvalim previše evo i slika. :-)

понедељак, 21. март 2011.

ŠEMA CVETIĆA

Evo šeme cvetića od minđušica u prethodnom postu.
Uraditi lančić od 6 petlji, i spojiti u krug.
Onda uraditi dva stubića od dva navituljka i onda uraditi lančić od 9 petlji i to ponoviti 6 puta.
Onda mrtvom petljom doći do lančića i tu krenuti raditi stubiće sa jednim navituljkom i to 8 stubića. Pa napraviti razmak sa dve petlje lančića i onda opet uraditi 8 stubića sa jednim navituljkom. I to sve ponoviti do kraja.
Ovu šemu sam ja davno prepravila za neku torbu koja još čeka da dobije podstavu pa da bude objavljena, jer šema koja je išla uz torbu meni nije odgovarala. Tako da se nadam da će crtež mnogo da pomogne uz ovo moje objašnjenje. Verujte ako sam ga ja uspela smisliti i napraviti i svima ostalim će poći za rukom. :-)

среда, 16. март 2011.

POKLONI ZA 8. MART

Ove godine sam bila kreativna i obradovala svoje dve slatke sestrice sa poklonima. Zapravo poklone su dobile tek 9. marta, ali šta je tu je. Ipak mama ima prednost za poklon za 8. mart. Pošto uvek imam vune ili konca koji ostaje od prethodnih radova sad sam krenula malo da ga trošim i lepo upakujem kao poklon. I tako su nastali ovi poklonici.


Starijoj sestri neseser za uloške u kombinaciji boja crne, plave i bele i minđušice u crvenoj boji da joj se slaže sa mislima.


A mlađoj sestri opet preovladava roza boja jer je jako voli. Šta da radim kad cura prati trend boja, ali ova joj je već duži period omiljena. Naravano poklon je isti ali opet različit jer svaka ima svoje boje koje voli.
Tako im je moja princeza poklonila njihove poklončice za dan žena.I ovo su pozadine tih nesesera, jer prednja i zadnja strana su u različitim bojama.