Čitaoci

четвртак, 21. јануар 2010.

KREATIVNA BLOGOSFERA




















Svi ste već primetili sliku na mom blogu, iznad koje piše kreativni blogovi. Na formu STVARAONICA napravljena je kreativna blogosfera. I sad kad kliknete na sliku, automatski ćete dobiti listu blogova koji su se uključili u projekat.
I sad lepo skuvajte kaficu i krenite u istraživanje blogova. Jako su lepi i korisni radovi koje možete tamo da pronađete. Šta drugo reći nego uživajte!

NAGRADA

Sinoć sam kasno došla kući i imala sam samo toliko vremena da vidim da me kod Dace na blogu čeka nagrada. I po pravilu sad i ja treba da obradujem drage ljude i da moju nagradu podelim sa drugima. Ovaj put to nije torta i čokolada, ili neke slane kiflice. To je slika i velika uspomena na to da vas neko ceni. I sad morate samo čekati da vas ja pozovem pa da zajedno uživamo u ovoj slici i nagradi!
Nemojte se žalostiti ako se nenađete na prvom mestu, ili ako ste izgubljeni negde u sredini ili ponosno stojite na kraju. Teško je reći ko bi kojim redom trebao da osvaja nagrade. Pa zato ću da krenem!











Nagradu poklanjam sledećim ljudima!
1. http://logika-nikola.blogspot.com/
2. http://pipistrela-vredneruke.blogspot.com/
3. http://januarkinsvet.blogspot.com/
4. http://mishascrochet.blogspot.com/
5. http://hejloly.blogspot.com/
6. http://bebaca.blogspot.com/
7. http://bubilica.blogspot.com/
8. http://heklanje-marijana.blogspot.com/
9. http://kreativninered-maja.blogspot.com/
10. http://clloeart.blogspot.com/
11. http://hanzigela.blogspot.com/
12. http://spisateljica82.blogspot.com/
Pravila su sledeća, morate svoju nagradu podeliti sa 12 blogova koji su vam dragi i morate ih obavestiti na njihovim blogovima o nagradi. Tako da bi oni mogli da preuzmu svoju nagradu.

Moram još da dodam, ako ste nagradu već primili od nekog drugog, nemojte mi zameriti. Samim tim što sam vam poklonila ovu nagradu znate da ste je i zaslužili. Na neki način ste ušetali u moj život i učinili ga boljim i kvalitetnijim. A svi ostali koji je nisu primili od mene (to je zato što su pravila takva) ali znajte da ste i vi na neki način učinili moj život kvalitetnijim i obogatili ga za ovo lepo druženje!
Hvala vam svima!

среда, 20. јануар 2010.

ŠEŠIRIĆ ZA TREĆI ROĐENDAN

Dobila sam narudžbinu da uradim šeširić kao poklon devojčici za treći rođenda. Dogovor je pao da bude rozi sa belim, ali da obod šeširića bude ceo rozi, a ne kao prethodni sa belim. I pošto je u pitanju treći rođendan da bude tri cvetića.
E pa slike su tu, ali slikano je kamerom i mobilnim telefonom, pa se možda baš sve neće jasno videti. Ali srednji cvetić se razlikuje od ova dva tako što sam kontrirala boje, pa je kod njega preovladavala bela boja. I po svom ličnom izboru sam radila tri bele boje, već kad su tri cvetića da budu onda i tri reda bele boje. Sve u svemu curica je bila presretna kad ga je dobila, jedina mu je mana što je malo veći. Ali radila sam ga otprilike, ali kako sam do sada sve šeširiće radila veće tako će i ovaj duže da se nosi.
Inače sam sad radila sa debljom vunicom, pa je ova roza boja koju su imali u ponudi dosta svetlija nego prethodni šeširići.
Pa evo i slika. :-)

среда, 13. јануар 2010.

NEŠTO LEPO ZA MOJU MAMU

Evo šta sam napravila mami za Božić. Crvenu flašu i jedan stonjak koji je do sad najveći koji sam uradila. Neću puno dosađivati objašnjavajući, mama je presretna i zadovoljna sa poklonima i evo slika.

субота, 9. јануар 2010.

ČET

Evo i još jednog poklona od mog muža. Neznam da li ovaj poklon spada u već prethodne praznike ili neka akontacija za rođendan. Ali bitno da me se je setio. Tako da mi je postavio čet na blogu. Nalazi se sa desne strane ispod čitalaca bloga. Pa sad ako vas nešto zanima ili samo hoćete da se javite ukucajte ime i poruku i pustite je. Mislim da će komunikacija na ovaj način biti brža i bolja.
Ovo je i lep način za ljude koji nemaju blog, ili neznaju za mogućnost kako da pohvale radove ili nešto pitaju pa šalju u privatnom mejlu. Ovako mogu da postave pitanje ili daju pohvalu, i naravno da dobiju odgovor. A svaki odgovor od svakog posetioca bloga je dobro došao.


9 јан 10, 03:08
Nada: Dobro došli na čet! Nadam se da ćemo se sad bolje družiti i razmenjivati iskustva :)

петак, 8. јануар 2010.

BOŽIĆNI POKLONI

Od Katoličke Badnje večeri, pa Božića, i Nove godine, pa sve do Badnjaka i Pravoslavnog Božića red je da se nešto poklanja! Tako je i u mojoj porodici. I nakupilo se poklona od svih, i naravno ručnih radova koje sam ja poklonila i radila sa ljubavlju. Ali sad ću se pohvaliti onim što sam ja i moja beba dobile.
Ovo je poklon od moje mame i mlađe sestre. Toliko sam se ovom majcom oduševila da sam je danima oblačila gde god bi krenula.










Ovo je poklon od starije sestre i njene porodice. Sestra je u ovom ručnom radu videla idealnu priliku da moj cvetni kutak obraduje sa malim saksijama. I nije pogrešila, ali me muče praznici pa nikako da im nađem idealno mesto, ali i to će uskoro biti.
A ovo je poklon od moje Vanje i mog muža. I tako sam i ja dobila telefon sa kamerom, nadam se da ću sad uspeti brže da postavljam svoje radove na blog. Barem je to bio cilj za kupovinu ovog telefona.
I ovo je Vanjin poklon za Božić od mame i tate (tj. od mene i mog muža)! I tako smo postali u ovoj godini bogatiji za još jednu bebu koja se zove Dada. I tako njih dve prvo Božićno jutro zajedno piju mleko.

Bilo je tu još poklona i Vanjinih i mojih ali ovi su najbitniji. Zvečkice, igračke i paketici puni slatkiša pa to je sve bilo i za očekivati, tako da ih nisam uslikala, ali ih nisam zaboravila pomenuti.

Drugom prilikom ću postavljati radove koje sam ja radila za Božićne i Novogodišnje poklone. :-)

понедељак, 4. јануар 2010.

ZEPICE ZA SESTRINE CURICE

Evo najzad su i one stigle na red.Već neko vreme curice uživaju u njima i lepo im greju noge, ali eto ja nisam stigla da ih objavim. Sad sam ugrabila malo više vremena pa evo i slika.

Ove su rađene za stariju devojčicu i kanapčići su u dve boje kao i cipelice.




Ove su rađene za mlađu curicu i ona je htela cele da budu žute, ali zbog brzog prljanja dobila je ipak braon đon, a zato sam joj ostatak radila u žutoj boji.

I evo jedna zajednička slika, bile su tako dobre i trpele mene i moje nameštanje njihovih nogica da se mora računati i njihov uloženi trud.

петак, 1. јануар 2010.

SRETNA NOVA 2010 GODINA















SVIM LJUBITELJIMA RUČNIH RADOVA ŽELIM SREĆNU 2010 GODINU!
SVIM LJUBITELJIMA RUČNIH RADOVA BILO KOJE VRSTE KREATIVNOSTI ŽELIM DA 2010 GODINA DONESE NOVE RADOVE I DA VAM BUDE USPEŠNIJA OD OVE GODINE KOJU SMO ISPRATILI.
JA ĆU SE PRETHODNE GODINE UVEK SEĆATI JER MI JE ISPUNILA DAVNI SAN! A I UPOZNALA SAM PREKO OVOG BLOGA DRAGE LJUDE I MNOGO SAM NAUČILA OD VAS SVIH. PUNO VAS POZDRAVLJAM I ŠALJEM VAM PUNO POLJUBACA! I NEKA NAM OVA NOVA BUDE BOLJA OD PRETHODNE!!!